Over ons

About Sinube

Sinube is een Oracle Platinum Partner en focust zich op het leveren van diensten voor Oracle ERP Cloud. Het is ons doel om onze klanten te voorzien van een moderne, flexibele en kostenefficiënte bedrijfsapplicatie die de zakelijke en wereldwijde activiteiten van onze klanten ondersteunt.

We bieden zowel een standaard implementatie, als een implementatie gebaseerd op basis van een vooraf bepaalde omvang.

Deze aanpak maakt het mogelijk om de implementatietijd drastisch te verkorten.

Sinube ontwikkelt ook bijkomende producten voor Oracle ERP Cloud om integraties te vergemakkelijken en tijdrovende taken te elimineren. Deze producten worden op licentiebasis aan onze klanten aangeboden.

Ons team

null

Kurt Vanclooster

Managing Partner

0477286265
kurt.Vanclooster@sinube.be

null

Jim Van Tongerloo

Functional Team Lead – Oracle ERP Cloud

0474896766
jim.vantongerloo@sinube.be

null

Yves Welvaert

ERP Solution Architect & Technical Team Lead

0474614223
yves.welvaert@sinube.be

Bent u geïnteresseerd om ons team te vervoegen?

    We zijn voortdurend op zoek naar getalenteerde, enthousiaste en klantgeoriënteerde mensen die ons dynamisch team kunnen vervoegen.

    Voor ons functioneel team werven we mensen aan die een degelijke achtergrond hebben in financiën, aankoop, planning en budgettering of controlling.

    Voor ons technisch team zijn we op zoek naar nieuwe Cloud ontwikkelaars die zullen instaan voor het implementeren van onze ‘SmartApps’, integraties, extensies en rapporten.

    Indien je interesse hebt om ons team te vervoegen, contacteer ons dan door onderstaand formulier in te vullen. We komen zeer snel naar je terug voor het inplannen van een persoonlijke afspraak.

    Menu