Oplossingen

Sinube kan u helpen bij het implementeren van de Oracle ERP Cloud. Ons team van ervaren, degelijk opgeleide en gecertificeerde consultants heeft een unieke mix van zakelijke, functionele en technische kennis van de financiële processen met een bewezen staat van dienst in Oracle ERP. We hebben de Oracle ERP Cloud al meerdere keren succesvol geïmplementeerd voor klanten in verschillende sectoren (overheid, professionele diensten, telco, …).

Voordelen van onze Oracle Cloud-oplossing zijn:

 • Moderne en intuïtieve gebruikersinterface
 • Krachtige rapportage- en dashboardmogelijkheden
 • Rijke kant-en-klare functionaliteiten
 • Brede functionaliteitsdekking voor de modules financiën (finance), inkoop, projecten, SCM, …

 

 • Snelle implementatie mogelijk (ga live met uw omgeving in weken in plaats van maanden)
 • Sterk beveiligd en schaalbaar
 • Altijd up-to-date

 

 • Lagere totale gebruikskost (TCO)
 • Verschuiving van een CAPEX naar een OPEX-model
Financieel

In een tijdperk van digitale transformatie kiezen klanten voor Oracle ™ Financials Cloud om hun financiële afdeling te moderniseren en klaar te maken voor de uitdagingen van de toekomst.

Wij geloven dat dit de meest uitgebreide, geïntegreerde en schaalbare oplossing voor financieel beheer is. Bovendien biedt deze applicatie een uitgebreide ondersteuning voor internationale bedrijven in een breed scala aan industrieën. De applicatie biedt out-of-the-box ondersteuning voor multi-ledger, multi-rekeningschema, multi-valuta, multi-org, en meer.

Naast het leveren van uitgebreide standaardfunctionaliteiten en ondersteuning voor uw financiële bedrijfsprocessen, is de Oracle Cloud-oplossing innovatief, gebruiksvriendelijk, mobiel en maakt zij samenwerking tussen de verschillende stakeholders mogelijk.

Andere voordelen van deze cloudapplicatie zijn een lage gebruikskost (TCO), de verschuiving van een CAPEX naar een OPEX-model en een snelle implementatie (weken in plaats van maanden).

Wilt u meer weten over de Financials Cloud applicaties? klik hier

Krijg toegang tot het Gartner Magic Quadrant voor Cloud Core Financial Management Suites voor middelgrote, grote en wereldwijde ondernemingen en lees waarom Oracle ERP Cloud gepositioneerd wordt als leider.

Procurement

Wilt u uw gehele inkoopproces optimaliseren? Oracle ™ Procurement Cloud biedt niet alleen ondersteuning voor de uitvoering van uw inkoopactiviteiten, maar ook voor uw strategische inkoop, waarmee u uw volledige source-to-pay process stroomlijnt door automatisering en samenwerking, zowel met uw interne als uw externe zakelijke partners. U kunt deze oplossing gebruiken als onderdeel van een Oracle-Cloudomgeving of implementeren met uw bestaande oplossingen.

De Oracle ™ Procurement Cloud biedt een innovatieve en gebruiksvriendelijke applicatie voor al de stakeholders in uw inkoopnetwerk.

Andere belangrijke voordelen zijn een lage gebruikskost (TCO), de verschuiving van een CAPEX naar een OPEX-model en een snelle implementatie (weken in plaats van maanden).

Wilt u meer weten over de Procurement Cloud applicatie? klik hier

Projecten

Indien u uw projectlevering wilt stimuleren, dan is Oracle Project Management Cloud uitermate geschikt voor u en uw bedrijf. Project Management Cloud biedt moderne hulpprogramma’s en methoden voor projectuitvoering die u kunt gebruiken als onderdeel van een Oracle-Cloudomgeving of kunt implementeren met uw bestaande oplossingen.

Bent u op zoek naar manieren om uw projectrendabiliteit te verbeteren? Het is nu mogelijk met Oracle Project Financial Management Cloud. Het is een moderne oplossing voor projectgerichte bedrijven, dat u in staat stelt op de hoogte te blijven en de controle te houden.

Andere voordelen van deze cloudapplicatie zijn een lage gebruikskost (TCO), de verschuiving van een CAPEX naar een OPEX-model en een snelle implementatie (weken in plaats van maanden).

Wilt u meer weten over de Financial Management Cloud-projecten? Klik hier

Enterprise Performance Management - EPM

Enterprise Performance Management - EPM

Oracle Enterprise Performance Management-oplossingen helpen bij het maken van accurate en flexibele inschattingen in uw Finance omgeving. Bovendien versnellen ze de financiële afsluiting, stroomlijnen ze de wettelijke rapportage en doen nog veel meer.

Gebruikmakend van de Cloud-technologie voor EPM-processen maakt deze applicatie het mogelijk om de organisatie digitaal te transformeren en waarde te genereren voor het bedrijf.

De Enterprise Performance-oplossingen omvatten volgende modules:

 • Planning, budgettering en forecasting
 • Financial Close en Consolidatie
 • Narratieve en gereguleerde rapportage

Oracle Enterprise Planning en Budgeting Cloud stelt organisaties van verschillende omvang in staat om snel plannings- en budgetteringsapplicaties van wereldklasse in gebruik te nemen zonder investeringen in CAPEX-infrastructuur.

Dit leidt tot toonaangevende functionaliteiten, die inzetbaar zijn in de volledige bedrijfsvoering, met flexibele implementatiemogelijkheden en een zeer beperkte leercurve voor de gebruikers.

Deze ‘best practice’ planningstool bevat vooraf gedefinieerde templates voor financiële planning, personeelsplanning, project- en kapitaalplanning. Met ingebouwde voorspellende analyses, uitgebreide scenario’s en hoge schaalbaarheid, helpt deze oplossing u om de prestaties en rapportage te verbeteren.

Oracle Financial Consolidation en Close biedt een geïntegreerde, veilige en schaalbare oplossing voor het uitgebreide financiële afsluitings- en rapportageproces.

Het stelt organisaties in staat om tijdig en nauwkeurig te rapporteren aan belanghebbenden en verbetert het niveau van inzicht en transparantie in de financiële afsluitings- en rapportagecyclus. De oplossing is ‘out-of-the-box’ gebaseerd op ‘best practice’ consolidatie met een eenvoudige configuratieselectie, inclusief functionaliteiten zoals intercompany-balanseliminaties en complexe eigendomsberekeningen.

De oplossing maakt het eenvoudig voor de financiële afdeling om te voldoen aan de wereldwijde financiële regelgevingseisen zoals IFRS en GAAP.

Oracle Enterprise Performance Reporting Cloud is een speciaal gebouwde oplossing in de Cloud voor management- en narratieve rapportage. Het biedt een veilige en proces gestuurde aanpak voor het definiëren, opstellen, beoordelen en publiceren van financiële en managementrapporten voor interne en externe belanghebbenden.

Onze klanten kozen voor de Oracle Cloudapplicaties omdat het innovatief, gebruiksvriendelijk en mobiel is, en bovendien samenwerken eenvoudig mogelijk maakt. Ze profiteerden ook van een lagere gebruikskost (Total Cost of Ownership), verhuisden van een CAPEX naar een OPEX-model en konden de applicatie snel implementeren (weken in plaats van maanden).

Oracle Enterprise Performance Management wordt als leider gepositioneerd in 2 Gartner Magic Quadrants.

Wil je meer weten over EPM Cloud ? Klik hier

Sinube streams

Sinube Streams

Onze klanten moeten in staat zijn om op een snelle en gebruiksvriendelijke manier massa-updates van project- en taak gerelateerde informatie te kunnen doen. Sinube heeft ‘Streams’ ontwikkeld om deze lacune op te vullen. Bijgevolg bieden we onze klanten een Cloudplatform aan, waarbij deze updates kunnen worden uitgevoerd in Oracle Cloud op basis van een MS Excel-spreadsheet.

Verschillende ‘out-of-the-box’ integratie-oplossingen zijn beschikbaar onder de naam ‘Streams’.

Deze integraties worden ontwikkeld en voortdurend up-to-date gehouden voor Cloud-gebruikers die informatie van en naar hun SaaS-omgevingen willen overbrengen.

De op PaaS gebaseerde oplossingen worden beschikbaar gesteld op basis van een abonnement op een public Cloud omgeving.

De belangrijkste functionaliteit is om de informatie in bulk aan te maken en bij te werken via één enkele standaard Excel-spreadsheet.

Onze ‘Stream-oplossing’ vult een lancune in de standaard Oracle ERP Cloud-functionaliteit door toe te staan ​​dat specifieke entiteiten in verschillende functionele gebieden worden aangemaakt en bijgewerkt, en dit op basis van eigen sjablonen.

Momenteel maakt de standaard Oracle ERP Cloud-functionaliteit dit alleen mogelijk via een set csv-bestanden die kunnen worden gedefinieerd door een implementatie-gebruiker.

Deze Stream-oplossing maakt abstractie van beschikbare API’s en webservices die worden aangeboden in de back-end van Oracle ERP Cloud, inclusief versie- en releasebeheer.

Voor het bijwerken van projecten zijn alleen webservices beschikbaar, maar deze functionaliteit is niet bedoeld voor eindgebruikers. Daarom hebben we een spreadsheet ontwikkeld die zowel projectcontracten kan aanmaken als bijwerken.

Deze ‘Stream’ is momenteel beschikbaar voor Oracle Project Portfolio Management Projects-, Contracts-, Billing Event-uploads en de Belgische bankoplossing voor de uitwisseling van betalingsinformatie.

Key Features :

 • Perform bulk updates using easy to use Excel templates.
 • The Excel file is picked up from a user defined location.
 • Information is extracted, transformed and loaded as per technical requirements.
 • Information is created or updated accordingly in Oracle ERP Cloud
 • Streams reports the successful and failed records, including a meaningful message for the failed records
SmartApps

Sinube SmartApps

Sinube heeft enkele SmartApps ontwikkeld die een meerwaarde kunnen betekenen voor onze klanten. Onze SmartApps kunnen eenvoudig worden geïmplementeerd en op een veilige en ondersteunde manier worden geïntegreerd met de Oracle ERP Cloud.

Timecard Oplossingen :

Timecard Cloud Service is een time-entry oplossing die directe integratie met Oracle Cloud Project Portfolio Management biedt.

Onze oplossing automatiseert het entry- en laadproces en is volledig geïntegreerd met Oracle Cloud Project Billing, waarbij het factureringsproces een standaardfunctionaliteit wordt.

Timecard Cloud Service biedt unieke functionaliteiten die vooral gericht zijn op gebruiksvriendelijkheid en gebruikersproductiviteit. Bovendien kunnen zij u veel moeite besparen bij het registreren van uw activiteiten.

Key Features :

 • Insight

  The overview page gives you the possibility to scroll through your timecards, navigate faster and get an idea of what activities still need to be entered.

 • Productivity

  Entry for uncompleted time in an easy and user-friendly way.

 • Functionality

  Booking on multiple projects and tasks per day. Easy searching for projects and automated corresponding task lookup. Attach comments per time entry.

 • Copy timecards

  Copy (previous) timecards with or without entered time.

 • Delegates

  Assign delegates to enter time on your behalf within a certain timeframe, for example during your offline work or travel.

 • Templates

  It is also possible to save your timecard as a template. This allows you to easily and quickly create new timecards in the future.

 • Integration

  Take advantage of out-of-the-box integration with ERP Cloud. No IT involved.

 • Cloud platform

  Our solution is built on the Oracle TM Cloud Platform as a Service. This offers you a highly secure and integrated platform.

Laten we in contact komen!

Menu