Oplossingen

 • Financials

  In een tijdperk van digitale transformatie kiezen klanten voor Oracle ™ Financials Cloud om hun financiële afdeling te moderniseren en klaar te maken voor de uitdagingen van de toekomst.

  Wij geloven dat dit de meest uitgebreide, geïntegreerde en schaalbare oplossing voor financieel beheer is. Bovendien biedt deze applicatie een uitgebreide ondersteuning voor internationale bedrijven in een breed scala aan industrieën. De applicatie biedt out-of-the-box ondersteuning voor multi-ledger, multi-rekeningschema, multi-valuta, multi-org, en meer.

 • Procurement

  Wilt u uw gehele inkoopproces optimaliseren? Oracle ™ Procurement Cloud biedt niet alleen ondersteuning voor de uitvoering van uw inkoopactiviteiten, maar ook voor uw strategische inkoop, waarmee u uw volledige source-to-pay process stroomlijnt door automatisering en samenwerking, zowel met uw interne als uw externe zakelijke partners. U kunt deze oplossing gebruiken als onderdeel van een Oracle-Cloudomgeving of implementeren met uw bestaande oplossingen.

 • Project Financial Management

  Indien u uw projectlevering wilt stimuleren, dan is Oracle Project Management Cloud uitermate geschikt voor u en uw bedrijf. Project Management Cloud biedt moderne hulpprogramma’s en methoden voor projectuitvoering die u kunt gebruiken als onderdeel van een Oracle-Cloudomgeving of kunt implementeren met uw bestaande oplossingen.

 • Enterprise Performance Management - EPM

  Oracle Planning en Budgeting Cloud stelt organisaties in staat om snel en efficiënt planning en budgettering applicaties van wereldklasse te implementeren, en dit zonder investeringen in CAPEX-infrastructuur. Dit leidt tot toonaangevende functionaliteiten, die inzetbaar zijn in de volledige bedrijfsvoering, met flexibele implementatiemogelijkheden en zeer beperkte leercurve voor de gebruikers.

Sinube Streams

Onze klanten hebben behoefte aan het op een snelle en gebruiksvriendelijke manier kunnen uitvoeren van talrijke updates van project- en taak gerelateerde informatie. Sinube heeft ‘Streams’ ontwikkeld om deze lacune op te vullen en biedt haar klanten een Cloudplatform waarmee massa-updates voor project- en taakgegevens in de Oracle Cloud kunnen worden uitgevoerd op basis van een MS Excel-spreadsheet.

Verschillende ‘out-of-the-box’ integratie-oplossingen zijn beschikbaar onder de naam ‘Streams’.

SmartApps

Sinube heeft enkele ‘SmartApps’ ontwikkeld die een meerwaarde bieden voor onze klanten. Onze ‘SmartApps’ kunnen eenvoudig worden gebruikt en op een veilige en ondersteunde manier worden geïmplementeerd met de Oracle ERP Cloudapplicatie.

Ontdek het laatste Sinube-nieuws!

Contact

Laten we jouw project bespreken!

  Menu